Bijna!

Maar eerst nog even dit...

Om je inzending af te ronden hebben we wat gegevens en een akkoord op ons privacy-beleid nodig. Waarom willen wij deze gegevens van jou?

Om jouw inzending goed te kunnen registreren, willen we een paar dingen van je weten.

Geen zorgen, jouw gegevens worden niet zomaar gedeeld. Hoe we ze precies gebruiken vind je in de actievoorwaarden onder het kopje privacy.

Daar gaan we...

maar vergeet niet te bevestigen.

Bedankt voor je inzending! Je hebt een e-mail ter bevestiging ontvangen. Klik op de link en je doet definitief mee.

Actievoorwaarden

Wat zijn de regels?

Algemeen

1. Deze voorwaarden van de Pensioenfederatie inzake ‘Refresh Pensioen’ (hierna actie) zijn van toepassingen op de website detijdvanjeleven.nl (hierna campagnewebsite).
2. De actie wordt georganiseerd door de vereniging Pensioenfederatie. De Pensioenfederatie is gevestigd in Den Haag, Prinses Margrietplantsoen 90. (2595BR)
3. De promotieactie heeft tot doel een nieuw woord voor pensioen vinden en de naamsbekendheid van De Tijd van je Leven vergroten.
4. Door mee te doen aan de actie geven gebruikers/participanten aan dat zij deze algemene voorwaarden gelezen, begrepen en geaccepteerd hebben.
5. Gebruikers jonger dan 18 jaar kunnen slechts met toestemming van hun ouders of verzorgers participeren in deze actie.
6. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.
7. Wij bieden kandidaten de mogelijkheid hun inzending te delen op hun eigen social media kanalen waaronder, maar niet alleen Facebook en Instagram. Dit is echter geen vereiste voor deelname.
8. De Pensioenfederatie besteedt de grootst mogelijke zorg aan de organisatie van deze actie. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of onjuist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op de campagnewebsite of andere door de Pensioenfederatie openbaar gemaakte (promotie-) materialen van welke aard dan ook, kunnen niet aan de Pensioenfederatie worden tegengeworpen noch enige verplichting voor de Pensioenfederatie doen ontstaan.

Inzake de actie 
9. De actie loopt tenminste van 5 november tot en met 26 november. Hierna beschreven als actieperiode.
10. De actie betreft het inzenden van een nieuw woord voor pensioen. Door het doen van een correcte inzending, zoals genoemd onder 13, maakt de participant kans op de prijs: een polaroidcamera.
11. Per e-mailadres kunnen participanten één keer meedoen.
12. De volgende participanten zijn uitgesloten voor het winnen van de promotieactie:
      a. Medewerkers, bestuursleden en commissieleden van de Pensioenfederatie. Personen betrokken bij het campagneteam en leden van de jury;
      b. Gezinsleden van de personen als bedoeld onder a; en
      c. Gebruikers jonger dan 18 jaar zijn die geen toestemming van hun ouders of verzorgers hebben inzake de promotieactie.
13. Correctheid inzendingen en plagiaat
      a. Pensioenfederatie behoudt zich het recht voor om te allen tijde inzendingen uit te sluiten van deelname indien zij dit noodzakelijk acht.
      b. Een woord dat al is ingezonden kan niet nogmaals worden ingezonden.
      c. Uitsluiting door Pensioenfederatie mag plaatsvinden zonder opgaaf van reden.
      d. Over een eventuele uitsluiting kan niet worden gecorrespondeerd.

De prijs en de winnaar 
14. In de maand november zal er 1 winnaar bekend gemaakt worden. De bekendmaking vindt plaats in Den Haag via een e-mail aan de winnaar en social media.
15. De winnaar wordt door de Pensioenfederatie zo snel mogelijk na de selectie geïnformeerd over de prijs. Dit gebeurt nooit later dan 5 werkdagen na de selectie. Het informeren gebeurt via een e-mailbericht op het door de participant ingevulde e-mailadres. Na één week wordt een reminder gestuurd indien er geen reactie is gekomen. Mocht er binnen een termijn van twee weken geen reactie van de winnaar komen, dan houdt de Pensioenfederatie zich het recht voor om te handelen zoals zij denkt dat het goed is.
16. Procedure kiezen winnaar:
     a. Samenstelling van de shortlist bestaande uit 5 unieke inzendingen gebeurt op basis van het aantal publieksstemmen.
     b. Publieksstemmen kunnen gedurende de actieperiode worden uitgebracht op www.detijdvanjeleven.nl/refreshpensioen
     c. De jury kiest uit de shortlist 1 winnaar.
     d. Bij een gelijk aantal punten vanuit de jury geeft het aantal publieksstemmen de doorslag

17. Stemmen:
     a. Per e-mailadres kan eenmalig gestemd worden.
     b. Indien Pensioenfederatie vermoedt dat er sprake is van fraude bij een inzending behoudt Pensioenfederatie zich het recht voor om deze inzending uit te sluiten van verdere deelname.
18. Prijs
     a. De te winnen prijs is een FUJIFILM INSTAX SQUARE SQ10 camera
     b. De prijs kan niet geruild worden voor geld.
     c. De prijs wordt per (aangetekende) post naar het woonadres van de winnaar gestuurd.
19. Over de selectie van de winnaar kan verder niet gecorrespondeerd worden met de Pensioenfederatie.

Privacy 
20. De Pensioenfederatie maakt gebruik van het door de participant ingevulde emailadres om een winstselectie te kunnen maken. Via de door de participanten ingevulde emailadressen wordt contact opgenomen met winnaars.
21. De door de deelnemer in verband met de actie verstrekte persoonsgegevens worden opgenomen in een gegevensbestand. Op dit gegevensbestand is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing.
     a. De deelnemer geeft Pensioenfederatie toestemming om de ingevulde persoonsgegevens te gebruiken voor de organisatie en uitvoering van de actie.
     b. Uitsluitend na het geven van toestemming kan een deelnemer in de toekomst per e-mail informatie toegezonden krijgen over pensioenen en updates van detijdvanjeleven.nl. In elke e-mail is uitschrijven mogelijk door op de link in de mail te klikken;
     c. Toestemming door de deelnemer kan worden gegeven door het betreffende vakje aan te vinken bij het doen van zijn/haar inzending.
22. Bewaartermijn: We bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is. We hanteren voor onze nieuwsbrief een bewaartermijn van 12 maanden. Dat wil zeggen dat we je gegevens na afmelding of na bouncen van het mailadres na 12 maanden verwijderen.
23. Privacypraktijken van derden: Deze privacyverklaring heeft alleen betrekking op de verzameling, verwerking en het gebruik van informatie die we van je hebben gekregen. Andere websites die toegankelijk zijn via links vanaf onze website hebben (mogelijk) hun eigen privacyverklaring. Onze zakelijke partners kunnen ook hun eigen privacyverklaringen hanteren. We raden je aan om de privacyverklaringen van derden goed te lezen.

Overig 
24. De participant kan op geen enkele wijze de Pensioenfederatie aansprakelijk stellen voor schade als gevolg van deelname aan de actie.
25. De Pensioenfederatie houdt zich het recht voor om de promotieactie voortijdig te beëindigen of te continueren.
26. De Pensioenfederatie houdt zich het recht voor om de actievoorwaarden aan te passen. Aanpassing van de actievoorwaarden wordt door de Pensioenfederatie gemeld op de campagnewebsite.
27. Indien een situatie niet beschreven staat in de voorwaarden, dan houdt de Pensioenfederatie zich het recht voor om te handelen zoals zij denkt dat het goed is.

Klachten en geschillen 
28. Als je nog vragen of opmerkingen hebt over onze cookie- en privacyverklaring, of als je gebruik wil maken van je rechten met betrekking tot je persoonlijke gegevens, dan kan je een e-mail sturen naar info@detijdvanjeleven.nl.
29. Enige klacht kan gestuurd worden naar: Pensioenfederatie Afdeling: communicatie Postbus 93158 2509 AD Den Haag
30. Op de actie, deze actievoorwaarden en alle met de actie verband houdende geschillen is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met de actie of de actievoorwaarden zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Den Haag.

Versie 2 november 2018

Laat van je horen

Een woord dat klinkt als vandaag.

Hé woordkunstenaar
was jij altijd de beste in Scrabble? Heb jij lines waar menig rapper jaloers op is? Is jouw favoriete type een mooi lettertype? Laat dan van je horen.

Waar je het voor doet?
Een mooie prijs, eeuwige roem en misschien wel een plekje in de dikke van Dale? Wie zal het zeggen.

En die prijs?
Met een mooie Fujifilm Instax Square SQ10 Polaroid camera bieden we niet alleen die blik vooruit, maar ook een terugblik op jouw mooiste momenten. Op de tijd van je leven.

Stemmen maar!
Pensioen is van ons allemaal. Het woord dus ook. Daarom mag jij stemmen. Dat doe je door wat liefde te geven aan jouw favoriete woord in de vorm van een hartje.

De doorslaggevende stem

Jij maakt de shortlist, de jury kiest de winnaar.

Otto Hulst

Otto is dit jaar, op zijn 28e, verkozen tot Jonge Pensioenfondsbestuurder van het jaar.

Een veelzijdige bestuurder met oog voor innovatie die de stem van jongeren goed vertegenwoordigd. Niet alleen bezig met het pensioen van nu, maar juist ook met het pensioen van morgen.

Ivan Words

Ivan Words is per ongeluk een expressionist en met opzet een schrijver. 
 
Hij uit zich in spoken word, theater, muziek, presenteren, workshops/lesgeven en creatieve teksten schrijven in opdracht. Hij was o.m. en spreker bij TEDx en schreef de tekst voor de Redbull × Samsung serie "Sprekend". Ivan is te vinden op Instagram en Facebook

Stella Bergsma

Schrijfster en columniste.

Stella kent de kracht van woorden. Als geen ander voelt ze aan of een woord de lading dekt en of het blijft hangen. Het is niet voor niets dat haar woord ‘sletvrees’ werd genomineerd voor woord van het jaar en sinds 2014 in de Van Dale staat. Meer weten over Stella?

Op naar de Dikke van Dale

Jouw woord spreekt boekdelen

Tijd om daad bij woord te voegen.
Na de keuze van het nieuwe woord gaan we zorgen dat het straks niet meer weg te denken is uit de Nederlandse taal.

We doen er alles aan om te zorgen dat het in de Dikke van Dale belandt. Zwart op wit.

Dus woordzoeker, doe je best!

Attentie attentie!

We bouwen een Chrome extensie.

Blind voor pensioen?
Leuk zo’n nieuw woord, nu nog zorgen dat het overal terugkomt.

Wij hebben een Chrome extensie gemaakt die automatisch het woord pensioen overal voor je gaat vervangen.

Zodra het woord gekozen is vind je hier een link naar de extensie.

De tijd van je leven

Mogelijk gemaakt door de Pensioenfederatie.

Over ons

Alles wat je doet heeft effect op later. De Tijd van je Leven helpt je vooruit blikken, op de momenten dat je een nieuwe weg inslaat.

Nieuwsgierig naar jouw toekomst? Blik vooruit op De Tijd van je Leven.

En verder

Met refresh pensioen gaan we voor een frisse blik. Maken we pensioen weer een beetje meer van ons. Zoeken we een woord dat past bij de tijd van je leven.

detijdvanjeleven

Thema's

Nieuwsbrief