Over ons

Blik vooruit op De Tijd van je Leven. We dromen over later. Waar staan we? Wat doen we? Met wie delen we ons leven? Blijven we hier (samen) wonen of pakken we op een dag alles op en gooien we het roer om?

We zijn allemaal nieuwsgierig naar ons later. En wat blijkt? Alles wat we nu doen heeft effect op later. Daarom helpt De Tijd van je Leven met vooruitblikken. Op de momenten dat we nu een nieuwe weg inslaan.

Benieuwd naar jouw financiële toekomst? De Tijd van je Leven informeert als contentformule op een unieke manier over de relevantie, toegevoegde waarde en waarheid over je pensioen. Een onderwerp waar je misschien niet zo veel van af weet, maar waar je wél mee te maken hebt.

We bieden perspectief door vooruit te blikken op wat jou en ons bezighoudt en de keuzes die je zeer waarschijnlijk in je leven tegenkomt. Inzicht in je pensioen nu, zorgt ervoor dat jij zeker weet dat De Tijd van je Leven je leven lang duurt. En pensioenfondsen dragen daaraan bij, omdat zij zorgen dat er later een pensioen op je wacht. En als jou vandaag iets overkomt blijft je inkomen voor later via een pensioenfonds beschermd.

Goed om te weten! Deze website is een initiatief van de Pensioenfederatie. Dat is de brancheorganisatie van niet-commerciële pensioenfondsen.

Thema's

Nieuwsbrief